Comença a Badalona, una campanya de revisió del consum energètic a 10 escoles, una biblioteca i un equipament esportiu | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/09/2012

 L’Ajuntament de Badalona ha iniciat aquesta setmana una campanya de mesura del consum elèctric a diverses instal·lacions educatives i culturals de Badalona per tal de conèixer els patrons de consum energètic. A partir de les dades obtingudes s’estudiaran mesures encaminades a millorar l’eficiència i l’estalvi energètic d’aquestes instal·lacions consumidores d’energia.


Aquesta campanya -que durà a terme conjuntament l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat i l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona- compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, que cedeix durant un mes un total de 12 equips de mesura en continu que s’instal·laran als comptadors dels diferents centres.


Els centres que participaran en aquesta campanya són les escoles Alexandre Galí, Antoni Botey, Planas i Casals, Margarida Xirgu, Rafael Casanova, Llorens Artigas, Folch i Torres, Salvador Espriu, Artur Martorell i Rafael Alberti, a més de la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta i el camp de futbol municipal de Montigalà.

Deixa un comentari