Publicat el 04/11/2017

La temàtica d’aquest 2017 és “Un llibre, un somriure”

Des d’ara i fins al 30 de novembre, es poder fer les  aportacions al concurs Instants Instagram de la Biblioteca, que organitza per quart any aquest equipament cultural. Aquest 2017, el concurs coincideix amb el 98è aniversari del servei de biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet.

Per participar-hi, s’ha de penjar una fotografia a través de la xarxa Instagram amb l’etiqueta #biblioque17. Recordeu que heu de tenir el vostre perfil obert a tothom i ser seguidors de @bibliocanetdemar.
S’admetran un màxim de 5 fotografies per participant. La temàtica d’aquest 2017 és “Un llibre, un somriure”. A partir d’aquí, tenen via lliure la imaginació i la creativitat. El darrer dia per publicar imatges és doncs, el 30 de novembre.

El període de votació és del 4 al 17 de desembre. Hi haurà dos premis, el que sorgeixi de la votació popular i el del jurat, que estarà format per persones vinculades al món de la fotografia i un representant de l’Ajuntament.
Divendres 22 de desembre es donaran a conèixer els noms 2 dels guanyadors, que s’emportaran 60 euros cadascun.
El veredicte es llegirà durant l’acte “La música dels llibres, audició de nadales”, que començarà a les 19.00 hores.

Biblioteca P. Gual i Pujadas Riera Sant Domènec, 1 Tel. 93 795 60 37
Consultar Bases del Concurs: http://canetdemar.cat/ARXIUS/DIBUIXOSiLOGOS/cartells/cartells2017/culturafestes/biblioteca_concurs_instagram_2017.pdf

Deixa un comentari