Publicat el 11/02/2020

Les accions de l’alumnat de 3r i 4a de l’ESO han estat les més valorades d’un programa en el qual han participat 15 centres de 8 municipis de Barcelona

El col·legi Ramiro de Maeztu, del barri de Llefià de Badalona, ha estat el guanyador de “Vidreamers”, un programa educatiu per a estudiants que han realitzat projectes relacionats amb el reciclatge, la sostenibilitat i la cura del medi ambient.
L’acte de lliurament del primer premi d’aquesta campanya, tindrà lloc aquest dimecres, 12 de febrer, a les 15 hores, al mateix col·legi (carrer de Ramiro de Maeztu, s/n) amb la presència de l’alcalde accidental de Badalona, Rubén Guijarro, i la gerent d’Ecovidrio a Catalunya, Silvia Mayo.

Els alumnes de 3r i 4r de l’ESO del col·legi Ramiro de Maeztu han assolit el primer premi d’un programa de sensibilització educativa en la qual han participat més de 15 centres educatius de 8 municipis de la província de Barcelona on s’han desenvolupat més de 50 tallers d’educació ambiental i han participat més de 540 estudiants.
Després de rebre formació sobre la importància de la cura del medi ambient, els estudiants participants en el programa van comptar amb el suport de professionals per a la realització de projectes sobre reciclatge i sostenibilitat, així com sobre la transcendència de fer difusió d’aquestes accions. En aquest sentit, l’alumnat del col·legi van decorar l’iglú per al reciclatge de vidre i van portar a terme diferents activitats entre el veïnat i les xarxes socials per informar dels beneficis del reciclatge, assolint una mitjana de 48 quilograms diaris de vidre reciclat.

A banda del guardó del primer premi, i dels coneixements i els hàbits adquirits durant la campanya que va tenir lloc entre l’octubre i el desembre de l’any passat, els alumnes del col·legi Ramiro de Maeztu participants en aquesta iniciativa gaudiran del viatge i la visita a un gran parc d’atraccions.

Deixa un comentari