Publicat el 26/11/2020

Els alellencs i alellenques van tornar a mostrar la seva solidaritat participant com a voluntariat, col·laborant com establiment adherit a la campanya o aportant la seva donació econòmica

Alella no va faltar a la cita anual amb el Gran Recapte d’Aliment, enguany reconvertida a causa de la Covid en una recollida de diners. Sense comptar les donacions que es van fer a través d’Internet directament al Banc d’Aliments, només amb les aportacions realitzades als supermercats Sorli i Caprabo i a les botigues de proximitat, com les parades del Mercat Municipal, Can Jana i Casa Librada, es van recollir més de 9.400 euros, el que suposa una aportació de quasi bé 1 euro per cada veí i veïna del municipi.
Aquests diners es destinaran, majoritàriament, a comprar aliments per al rebost de Càritas, al qual tenen accés les famílies amb vulnerabilitat econòmica que són derivats a través de les oficines de Serveis a les Persones de l’Ajuntament en el moment que es detecta aquesta necessitat.
Des del Banc d’Aliments s’agreix la col·laboració i es valora molt positivament els resultats de la campanya en el municipi i, de fet, es considera millor que anys anteriors perquè amb els diners recaptats es calcula que es podran adquirir uns 7.500 kg d’aliments, entre un 20 i un 25% més que en altres edicions.
A la campanya d’enguany han participat una quinzena de persones que no formaven part de cap col·lectiu considerat de risc dins de la situació de pandèmia.

Deixa un comentari