Publicat el 17/06/2015

Enguany, el 21 de juny es el Dia Universal de la Sardana, i per aquest motiu, l’associació Amics de la Sardana Terranostra, adherint-se a la resta d’associacionsns, colles i grups sardanistes d’arreu, organitza una audició el proper dia 20 de juny de 2015 a les 10 de nit, en la qual una de les sardanes que s’i-interpretarà serà la sardana “ Catalunya ” del mestre Enric Morera , aquesta Sardana s’int-rpretarà aquest dia i el dia 21 en totes les activitats i actes sardanistes d’arreu,
Serà un plaer que aquest acte Sardanista, en el qual s’espera la màxima assistència i col·laboració, sigui el començament per poder organitzar i celebrar el Dia Universal de la Sardana en futures anyades.
AUDICIÓ DE SARDANES
Dissabte 20 de Juny del 2015
Lloc: Plaça de la Independència de Girona
Motiu:  Dia Universal de la Sardana
Hora: A les deu de la nit ( 22’00 Hores )
Cobla: Baix Empordà
Ens interpretarà les següents sardanes:
1. A la Bisbal, Aplec d’Argent Francesc Cassú
2. Joves Triomfants Lluís Alcalà
3. Girona, fires i sardanes Amadeu Cuadrado
4. Catalunya* Enric Morera
5. Nostra Dansa, mil i més Carles Santiago
6. Font Vella Francesc Mas
Durant l’audició es sortejarà dos Menús per gentilesa del Restaurant L’Aztan de Girona
*Aquest sardana s’ha triat en el marc de l’Any Morera, que comme-mora els 150 anys del naixement d’aquest compositor. Així, aquesta activitat popular i transversal serà una ocasió més per recordar i homenatjar l’autor d’algunes de les sardanes més conegudes, alhora que fa referència al nostre país.


El proper dia 4 de juliol segona edició del Festival Undarius i per primera vegada a Girona marató de sardanes a la plaça independència a les 7 de la tarda, per ballar i escoltar sense parar.

Deixa un comentari