Publicat el 06/05/2019

l’acte d’entrega de les beques va tenir lloc el passat  divendres. Els becats són un total de quinze estudiants de cinc clubs esportius

El TecnoCampus i cinc clubs esportius de Mataró i Granollers van atorgar  el curs passat quinze beques a esportistes d’alt nivell que els permeten finançar una part de la matrícula dels estudis universitaris que cursen al TecnoCampus. Es tracta d’una iniciativa que ha arribat ja a la quarta edició, com va destacar el director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa, en l’acte d’entrega de les beques celebrat divendres passat.

El president de Junts per l’Esport, associació que agrupa part dels clubs esportius de la ciutat, va agrair al TecnoCampus el compromís amb la formació acadèmica dels esportistes d’elit dels clubs, en representació dels quals la jugadora del Club Handbol Granollers, Carmen Prelchi, va explicar que compaginar les dues activitats no és fàcil, però que el professorat del TecnoCampus ho facilita amb flexibilitat per a fer exàmens si la competició ho requereix. Per part de Junts per l’Esport, Joan Gros va remarcar el caràcter innovador que tenen aquestes beques i la importància estratègica de l’esport a la universitat.

Per part de l’Escola Superior Politècnica, el lliurament de les beques el va fer la directora del centre, Ester Bernadó, als estudiants Pol Barbena (Centre Natació Mataró), Sergio Torres (Iluro Hockey Club) i Martí, Zamora (Iluro Hockey Club). Les beques a estudiants de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa les va lliurar Patrícia Crespo, cap d’estudis, a Yordi Jason Ramos (Centre Natació Mataró), Marc Corbalan (Centre Natació Mataró), Josep Puig (Centre Natació Mataró), Blai Deulofeu (Club Joventut Handbol Mataró) i Aina Moya (Club Futsal Mataró). Finalment, per l’Escola Superior de Ciències de la Salut, va fer el lliurament la seva directora, Esther Cabrera, a Carla-Maria Chaves (Centre Natació Mataró), Alisa Forné (Club Joventut Handbol Mataró),  Enric Bonany (Club Joventut Handbol Mataró), Elene Vázquez (Club Balonmano Granollers), Carmen Prelchi (Club Balonmano Granollers), Pablo Fernandez (Futsal Mataró) i Lluc Bertran (Centre Natació Mataró).

L’acte es va cloure amb el reconeixement a esportistes destacats en competicions de la Universitat Pompeu Fabra, com les guanyadores de la medalla de plata en futbol sala femení (Sonia Blanco, Aina Moya, Naiara Moreno, Mónica Utrilla, Anna Ponce, María López), la medalla d’or en marató Alejandro Mora, el medalla de plata en natació Guillem Teodoro, els medalla d’or en bàsquet Rafa Puerta i Eduard Rodríguez i els medalla d’or en futbol sala Arnau Emiliano i Pablo Fernández.

La cloenda va anar a càrrec de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Marisa Merchán, que va destacar l’esforç i l’exemple que representen els joves esportistes d’elit que es formen a la universitat durant els anys que competeixen a alt nivell.

Deixa un comentari