Club Atletic Català de Vilassar de Dalt. Presentació oficial de la temporada 2011 -2012 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/11/2011

La presentació tindrà lloc el proper diumenge 13 de novembre al matí al Poliesportiu de Can Banús. L’acte vol ser una trobada entranyable que vagi des del reconeixement dels inicis de l’Atlètic Català com a club, fins a la manifestació de l’aposta de futur que es fa: escola, Campus Javi Rodríguez, etc.
 
En pocs anys, l’Atlètic Català ha passat d’un sol equip de sènior a pràcticament completar tots els nivells des d’escola, pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i sèniors… A més de dos equips femenins… D’una colla deu amics, s’ha passat a més de 120 jugadors i jugadores en poc més de 12 anys, amb futbolistes nostres preseleccionats per a la selecció catalana i amb un projecte que va més enllà del que és purament esportiu i posa l’accent en la formació


L’acte comptarà, entre d’altres, amb la presència dels fundadors del club, d’un representant de la Federació Catalana de Futbol (Lliga de Futbol Sala), del jugador del F.C. Barcelona, Javi Rodríguez i de l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs.
Programa d’actes:
9.00 h Infantil: Atlètic Català – Masnou Inter Dinamic F.S. “A”
10.15 h Cadet B: Atlètic Català – Futsal Escola Pia Mataró “C”
11.30 h Sènior Femení: Atlètic Català – La Concòrdia, C. D. “B”
12.15 h Convocatòria de tots els jugadors
13.00 h Presentació dels equips i noves equipacions:
Parlaments i lliurament de samarretes als convidats
13.30 h Fotografies
14.00 h Dinar
16.00 h Cloenda de la Jornada
Els tiquets del dinar estan a la venda al bar del Poliesportiu, al preu de 8€ /àpat. (Us agrairíem que no esperéssiu fins al darrer moment per adquirir els tiquets del dinar a fi de desposar de temps per planificar-ho i tenir-ho tot a punt).
Més informació: 
http://www.atleticcatala.com

Deixa un comentari