Publicat el 31/05/2017

La ciutadania podrà triar entre una de les sis propostes preseleccionades pel jurat mitjançant una prova pilot de vot electrònic que es farà del 8 al 19 de juny

Can Patatina, Casal d’Alella, El Nou Casal d’Alella, El Pàmpol, El Sauló i Roser Arenas són els sis noms preseleccionats pel jurat —format per l’alcalde, dos regidors del govern i dos de l’oposició, dos tècnics municipals, dos representants del Casal d’Alella i un dels alumnes de l’Institut—com a possibles nom del nou espai d’arts escèniques que s’està construint al carrer de Santa Madrona. Són les que van obtenir un major número de vots d’entre les 191 propostes presentades per la ciutadania i recollides en un total de 275 formularis.

La ciutadania tindrà la darrera paraula en l’elecció del nom. Es triarà per votació popular entre les sis propostes seleccionades. Podran votar els veïns i veïnes d’Alella majors de 16 anys a través d’una prova pilot de vot electrònic impulsada amb la col·laboració de l’àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona.

Es podrà votar electrònicament, des de l’ordinador o qualsevol dispositiu mòbil, a través de la plataforma que estarà operativa del 8 al 19 de juny  (a les 12h). Només caldrà facilitar el número del DNI, per verificar l’inclusió en el cens de votants, i el número de telèfon per rebre el codi que permetrà votar. També es podrà votar de forma presencial a través dels terminals que s’instal·laran a Can Lleonart, a l’Espai Jove, l’OAC i la Biblioteca Ferrer i Guàrdia.

El sistema garanteix que no es dupliquen els vots i que totes les votacions emeses són de persones residents a Alella de 16 anys o més, que és l’edat mínima establerta per participar en el procés. Entre totes les persones que votin es sortejaran dues entrades per assistir a un dels concerts del Festival d’Estiu d’enguany.

El nom del nou equipament municipal triat a partir de la votació popular es farà públic el dia 19 de juny. Quan l’espai ja tingui nom propi es podrà  encarregar la creació del logotip i la imatge gràfica que acompanyarà l’espai d’arts escèniques d’Alella.

Les dates de la consulta
Propostes nom: de l’11 al 19 de maig
Reunió del jurat: 23 de maig
Publicació seleccionats: 29 de maig
Votació popular: del 8 al 19 de juny
Publicació del nom: 19 de juny

Més de 2.000 m2 de superfície
Situat entre els carrers de Santa Madrona, Santa Teresa i la plaça de Can Patatina, l’edifici disposarà d’una superfície construïda de 2.162 m2 i acollirà una sala polivalent amb capacitat per a unes 250 persones assegudes i entre 500 i 600 dretes; dues sales destinades a l’escola de dansa, amb els vestidors corresponents; una sala de música i tres bucs d’assajos. L’equipament també disposarà d’una altra sala polivalent, més petita, amb capacitat per a 60 o 70 persones, a més de despatxos. El projecte també destina un espai de prop de 300 m2 per a ús social del Casal d’Alella.

 

Deixa un comentari