CiU reivindica Alella com a seu de la Universitat del Vi | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/05/2011

L’alcaldable de CiU d’ Alella, Cristina Xatart, aposta pel projecte i ha reivindicat el seu municipi com a seu per a acollir l’escola integral del vi, el cava i la vinya de Catalunya.


Xatart, que ha treballat aquest projecte amb IESE i UAB des de fa més d’un any i que també s’ha entrevistat conseller Pelegrí de la mateixa manera que ho ha fet l’alcaldable de Vilafranca del Penedès, creu fermament en les possibilitats d’ Alella com a lloc ideal de trobada de totes les DO catalanes per a  acollir aquesta centre formatiu que vol assolir la categoria d’internacional i de referència en el món vitivinícola.


Per Xatart, “aquest projecte va més enllà del color polític de l’Ajuntament, perquè pensem en el municipi i per això s’ha treballat intensament per a fer possible que Alella aculli la Universitat del Vi conjuntament amb dues grans universitats catalanes que ens han donat suport des del principi. Per descomptat, si el 22 de maig assoleixo l’alcaldia del municipi, l’escola del vi, que ha estat un dels principals reclams de la meva campanya, serà una de les màximes prioritats, pel gran motor econòmic que pot ser per a Alella”.

Deixa un comentari