Publicat el 08/05/2015

CiU Montgat va presentar el passat dijous la candidatura amb la que concorre a aquestes eleccions municipals, i que encapçala l’actual alcalde i candidat a la reelecció, Francesc Garcia.
Garcia ha remarcat que la llista de CiU Montgat està formada per un “equip de persones amb molta qualitat i amb capacitat d’escoltar i d’arribar a acords “ i en la que té dipositada “molta il·lusió i confiança”. “Són persones capacitades amb perfils professionals per cobrir les àrees de l’Ajuntament i és un orgull estar acompanyat per elles per acabar de donar-li la volta a la truita”, ha manifestat el candidat, que també ha dit estar segur que “serem un equip de govern”.
El candidat ha posat en valor la tasca del seu equip de Govern en aquest mandat, el qual ha liquidat els deutes que tenia l’Ajuntament de Montgat a l’inici d’aquest mandat i que pujava a més de dos milions d’euros, i ha fet que l’Ajuntament de Montgat sigui un
“consistori amb dèficit 0”.
Garcia ha subratllat que a Montgat que “no s’ha perdut de vista a les persones” ja que “s’ha triplicat el pressupost municipal en serveis socials i no hi ha llista d’espera en aquests serveis”. L’alcaldable també ha destacat la important inversió que s’ha fet en educació pública des del consistori, ja que s’han destinat 700.000 € per reformar l’escola Sant Joan, i la gran quantitat d’intervencions que s’han fet en obra i via pública, com ara la rehabilitació del Passeig Marítim. El mercat municipal, el tanatori, l’escola oficial d’idiomes i la seu de la Universitat de Barcelona són fites que Garcia va apuntar que es faran realitat a Montgat gràcies al seu Govern.

Deixa un comentari