Publicat el 08/06/2015

Com han assegurat en un comunicat, aquest nou pacte de govern es fonamenta “en la voluntat de donar continuïtat al model de gestió iniciat en l´anterior mandat i afrontar amb la màxima força els reptes del que ara comença”.
D’altra banda, com també indiquen, les principals línies d´acció acordades pel nou govern, entre d’altres que s’han tancat en l’acord, són les següents: Prioritzar el manteniment dels espais i vies públiques; Fomentar la Participació ciutadana, a partir d´una millor comunicació amb els ciutadans; Millorar el tracte a les entitats del poble; Nou impuls a la millora de l´accessibilitat dels carrers, amb especial cura a les persones amb discapacitat i gent gran; Desenvolupament de l´espai de Cal Conde (masia, habitatges i oficina de Serveis socials); Promoció d´habitatge assequible i de lloguer social i Suport actiu al procés sobiranista.
D’altra banda, pel que fa al repartiment del cartipàs municipal, s´ha acordat la següent composició:
– Jordi Mir i Boix (CiU), alcalde i regidor d´Hisenda i Governació.
– Enric Mir i Nuet (ERC), 1er tinent d´alcalde i regidor d´Obres i serveis i Sostenibilitat.
– Núria Pera i Maltes (CiU), 2a tinent d´alcalde i regidora d´Urbanisme i Serveis Interns.
– Montserrat Reig i Pascual (ERC), 3a tinent d´alcalde i regidora de Cultura, Comunicació i Participació Ciutadana, Ensenyament i Patrimoni.
– Maria Josep Cortada i Manchado (CiU), regidora de Serveis a les Persones, Sanitat i Promoció econòmica.
– Sergi Teodoro i José (CiU), regidor de Joventut, Festes i Esports.
CiU i ERC també han acordat estudiar la possibilitat d´ampliar el govern amb l´entrada d´altres grups polítics municipals després de les eleccions al Parlament de Catalunya, el 27-S.

Deixa un comentari