Cinesa Mataró Parc projectarà la final de ‘La Voz’. Es podrà seguir des dels més de 40 cinemes que la companyia té repartitsCinesa Mataró Parc projectarà la final de ‘La Voz’ | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/04/2019

La decisió final de l’audiència sobre el guanyador es podrà seguir des dels més de 40 cinemes que la companyia té repartits per la geografia espanyola

Cinesa, companyia líder en exhibició cinematogràfica a Espanya, retransmetrà el proper dimecres 10 d’abril a les 22:40 hores, la final de La Voz.
Ho farà des de tots els cinemes amb què compta a Espanya- entre ells, Cinesa Mataró Parc (Mataró) després d’arribar a un acord amb Atresmedia.
Així els fans de l’exitós talent podran gaudir de la gran batalla final que després de la decisió presa per l’audiència ahir a la nit enfrontarà a Àngel Cortés, Javi Moya, Andrés Martín i Maria Espinosa.

El preu de l’entrada per a aquest esdeveniment serà de 6 euros, que inclou a més un menú de crispetes gran i refresc. Poden adquirir-se de manera anticipada, des de ja, a través del web cinesa.es o des de l’app. L’obertura de portes serà a les 22:15 hores.

En l’última entrega del programa presentat per Eva González, els coachs Paulina Rubio, Antonio Orozco, Luis Fonsi i Pablo López descobriran qui dels quatre concursants finalistes resulta ser el guanyador.

 

 

Deixa un comentari