Publicat el 17/06/2021

Una primera actuació policial al matí va permetre deixar l’immoble en custòdia de la propietat, però l’intent d’usurpació es va repetir a la tarda

La Policia Local de Mataró va detenir ahir a la tarda cinc persones pertanyents a un mateix grup de fora del Maresme per un intent d’usurpació amb intimidació d’una casa de la urbanització de Vallveric. L’immoble havia quedat en custòdia del seu propietari el mateix matí gràcies a la col·laboració de veïns, que van alertar d’una possible ocupació a la Policia Local.
La mateixa tarda, l’habitatge va intentar ser ocupat novament per les persones detingudes, que van exercir una forta intimidació sobre els treballadors i el vigilant de seguretat que custodiaven la casa.
Després de la detenció dels implicats, l’habitatge va ser lliurat novament al seu legítim propietari. A l’interior es van localitzar indicis d’un intent de defraudació de fluid elèctric. Els fets ja han estat posats en coneixement dels jutjats.

Des de la posada en marxa l’any passat del nou protocol municipal d’intervenció en ocupacions d’immobles, que implica diferents serveis municipals, l’Ajuntament ha dut a terme diferents actuacions de desallotjament per via administrativa o per mediació (edificis amb dèficits d’habitabilitat) de 88 immobles.

Deixa un comentari