Publicat el 10/03/2016

L’edició 2016 de Singulars tindrà lloc al Teatre de Pallafolls els dissabtes 26 de març, 16 i 30 d’abril i 14 de maig. Enguany, aquest cicle cultural organitzat des de l’Àjuntament de Palafolls i Bang!Cultura comptarà amb un cartell de luxe amb cantants com Mazoni, Cris Juanico, Luthea Salom o Rusó Sala.

Artistes: 

XAVIER CALVET
El músic de Sant Feliu de Guíxols, veu i guitarra de formacions com Bullitt o Saint Tropez, aterra a Palafolls amb el seu projecte més personal. Després de deu anys d´aventura en solitari com a Lazy Juo, deixa enrera els pseudònims i segueix endavant sota el seu propi nom. Tota una declaració d´intencions i tot un plaer gaudir en directe de la seva música i carisma sobre l’escenari.

RUSÓ SALA
Considerada una de les veus més singulars i íntimes del panorama musical actual, Rusó Sala crea música d’autor(a) mediterrània. Unint les seves vessants com a compositora i intèrpret, acompanyada per la guitarrista sarda Caterinangela Fadda, els seus directes es transformen en un viatge on veu i guitarra forgen sons de la nostra Mediterrània: aires mariners o de bressol, crits d’amor o planys de solitud, ecos de melodies antigues o la música dels seus poemes actuals. Una experiència que ens (re)connectarà amb la cançó d’autor més pura i més nostra, sense artificis, nua i delitosa.

ENRIC VERDAGUER
La vida de l´Enric Verdaguer va donar una bolcada el dia que es va penjar la seva primera guitarra, fa set anys; una eternitat, si es considera que acaba de complir els 20. En aquell precís instant l´Enric va començar a fer-se músic. Un músic inicialment en construcció, que al llarg de tot aquest temps ha polit un estil propi pel camí que li assenyalava aquest inseparable tros de fusta. Avui, un músic preparat perquè el públic descobreixi les seves cançons.

BIKIMEL
Bikimel és el projecte de la cantautora Vicky de Clascà (Barcelona, 1976), amb dos discos al mercat, stat Jònic i Farrera Can-sons D.O. Va guanyar una beca per fer estada al Centre d´Art i Natura de Farrera, el 2011, del qual va sorgir el projecte del seu segon disc. Aquest segon treball va ser gravar entre la Coma de Burg i Caldes de Montbui. Entre les seves influències hi ha Bonnie Raitt, que segons ella, li “va ensenyar a cantar i a entendre el blues”. Segons Roger Mas, Bikimel canta “per transformar l´estat de l´ànima”. El gener del 2015 va començar la gravació del seu tercer àlbum d´estudi, produït pel compositor Luc Suarez i el guitarrista David Soler. Aquest àlbum va ser enregistrat a l´estudi La Casamurada de Tarragona.

LUTHEA SALOM
Escrivint cançons troba la seva pau. A l´escenari despren tota la seva energia; Li agrada interactuar;
odia els canvis: una batalla perduda des que creuà l´Oceà Atlàntic. Parla anglès , espanyol i català , però només escriu cançons en anglès. “És el llenguatge que vaig créixer parlant al Canadà i amb la qual jo expresso els meus sentiments i experiències de manera més oberta”.

MAZONI
Jaume Pla (la Bisbal d’Empordà, 1977) va fundar el seu primer grup als 13 anys i va anar acumulant projectes fins erigir-se en líder dels seminals Holland Park. Després d´un viatge iniciàtic per Europa, va centrar-se en Mazoni, el projecte amb què ha trobat la seva veu personal i també el reconeixement del públic. Sempre sota el segell Bankrobber, ha publicat els discos “7 songs for a sleepless night” (2004), “Esgarrapada” (2006), “Si els dits fossin xilòfons” (2007), “Eufòria 5 – Esperança 0” (2009), “Fins que la mort ens separi” (2011) i “Sacrifiqueu la princesa” (2013), a més d’una colla de singles i algun directe. A més de tocar als principals festivals del país, Jaume Pla també ha protagonitzat aventures singulars com una gira de 31 dies consecutius.

SANTI & MARIONA DUET
El projecte Santi & Mariona Duet neix l’any 2012 amb la creació de la coreografia ‘Not Worthy‘ publicada en vídeo el gener del 2013. Després de l’impacte a les xarxes socials, la bona acollida per part del públic i dels mitjans de comunicació, el duet comença a treballar amb nou material per tal de poder portar als escenaris la seva proposta. Santi & Mariona fusionen la part rítmica de la percussió corporal amb la dansa, realitzant coreografies de cançons de diferents estils musicals per tal d’experimentar i fer recerca de diferents maneres d’entendre el ritme i el moviment. Des de la seva aparició pública han actuat a diferents escenari com el Festival Emergents, TEDx Manresa 2014, diferents esdeveniments públics o privats, escoles de primària i secundària, programes de televisió i ràdio i han participat en diferents campanyes publicitàries.

CRIS JUANICO
El nou espectacle de Cris Juanico és més que un concert, és un espectacle d’emocions i reflexions per fer sentir al públic plenament protagonista, compartint una història plena de paisatges, somnis, amor i vida. Cris Juanico puja a l’escenari per presentar el seu nou treball discogràfic F(a)usta (RGB Suports-Aumon/2015). Així, la veu vellutada de l’illenc desprèn més que mai aires de mar, de bosc, de Mediterrani, amb el resultat d’una proposta sonora orgànica, càlida, preciosa, amb olor i textures de natura. Llum, interpretació i elements escenogràfics sumats a la proposta musical per crear un directe estimulant, generós i oferir més que un concert un espectacle molt especial.

Lloc: Teatre de Palafolls: Carrer Francesc Macià, 1  – Teléfono: 937 62 08 24

– XAVIER CALVET i RUSÓ SALA 
26 de març al Teatre de Palafolls 22:30. 
5 € entrada anticipada. 
6 € entrada a taquilla

– ENRIC VERDAGUER i BIKIMEL 
16 d´abril al Teatre de Palafolls 22:30. 
8 € entrada anticipada. 
9 € entrada a taquilla.

LUTHEA SALOM i MAZONI, 
30 d´abril al Teatre de Palafolls 22:30. 
8 € entrada anticipada. 
9 € entrada a taquilla.

SANTI & MARIONA DUET I CRIS JUANICO, 
14 de maig al Teatre de Palafolls  22:30.
10 € entrada anticipada. 
12 € entrada a taquilla.

ON SOPAR? Una àmplia oferta culinària a tan sols 5 minuts del teatre de Palafolls amb cuina casolana, pizzes, entrepans… 

http://www.bangcultura.cat/singulars-2016/singulars-2016/

Deixa un comentari