Publicat el 18/09/2020

En el marc de les accions en matèria d’igualtat que organitza la Taula de Gènere, l’Espai l’Amistat enceta dijous vinent dia 24 a les 19.30 h, la projecció d’un cicle de pel·lícules en clau de gènere

L’objectiu d’aquesta nova activitat, que comptarà amb tres projeccions fins a final d’any, és el de sensibilitzar i conscienciar la ciutadania sobre les desigualtats encara existents entre dones i homes i lluitar contra la violència de gènere.
Amb aquesta acció, l’Ajuntament vol promoure un espai de reflexió i debat que ajudi a acabar situacions i estereotips masclistes que poden derivar en situacions de desigualtat i fins i tot de violència.

La pel·lícula que es projectarà el dijous 24 és Las sufragistas, dirigida per Sarah Gavron, i que explica el moviment sufragista anglès, nascut durant la 1a Guerra Mundial, a partir del cas d’una jove treballadora.
Les següents pel·lícules del cicle seran Una cuestión de género, que es projectarà el 29 d’octubre, i Criadas y señoras, el 26 de novembre.
Totes les projeccions es fan a les 19.30 h a l’Espai l’amistat.

Les projeccions són gratuïtes. Per poder accedir a la sala cal passar per taquilla i recollir l’entrada el mateix dia de la projecció, a partir de les 18 h, o descarregar-la des del web de l’Espai l’Amistat : http://www.espailamistat.cat/pl14/espectacles/id1155/sufragistas.htm

Cal recordar que la Taula de Treball de Gènere, creada el 2016, té per objectiu la promoció d’activitats de sensibilització en clau de gènere, així com el disseny de campanyes de rebuig i de prevenció d’actituds masclistes.

Deixa un comentari