Publicat el 29/04/2014

El Club de Cultura d´El Casal de Llavaneres organitza un cicle d´audiovisuals dedicats a la Guerra Civil a Catalunya els anys 1936 a 1939. Són quatre documentals, d´Edicions 62, sobre els inicis de la guerra, que podrem veure els divendres del mes de maig, a dos quarts de deu de la nit, a la sala de lectura d´El Casal.
La primera projecció, que es presentarà divendres 2 de maig, se centra en els inicis d´una revolta que acabaria a la guerra civil. El segon documental es projectarà divendres 9 de maig. El cicle es completarà amb altres dues projeccions, els divendres 16 i 23 de maig.
Paral·lelament, la Secció Sènior d´El Casal ha preparat un seguit d´activitats complementàries. Es tracta de tres sortides culturals: al nord de la Jonquera, a Barcelona i a les Terres de l´Ebre.
El cicle s´inclou en el programa que El Casal està preparant per commemorar a Llavaneres el Tricentenari del 1714. Més endavant es programarà un segon cicle d´audiovisuals, en aquest cas centrat en els anys de la guerra. El tercer i últim cicle parlarà de l´Exili.

Deixa un comentari