Publicat el 10/12/2021

Amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Cicle Gaudí programa aquest mes de desembre “Chavalas” una crònica de barri que vol mostrar la cara més autèntica de la generació del mil·lenni

La pel·lícula es podrà veure a 50 municipis de la demarcació de Barcelona en el marc d’aquesta iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona per a la difusió de produccions catalanes

Marta, Desi, Soraya i Bea són bones amigues de l’adolescència que es retroben en el barri d’extraradi on van créixer per reviure una autèntica i tragicòmica amistat. El quartet d’actrius Ángela Cervantes, Carolina Yuste, Vicky Luengo i Elisabet Casanovas protagonitza aquesta comèdia social signada per les germanes Càrol i Marina Rodríguez Colás.
La primera dirigeix el guió escrit per la segona en aquesta divertida crònica de la generació del mil·lenni que es va estrenar el setembre de 2021 i que ha guanyat el Premi del públic del Festival de Màlaga de cinema espanyol.
“Chavalas” es podrà veure en sales i espais de 50 municipis de la demarcació de Barcelona, amb el preu de l’entrada de 4,5 € i descomptes.

Calendari de projeccions al Maresme i comarca

Alella
Espai d’arts escèniques Casal d’Alella.
Dimarts 28 de desembre. 19 h

Badalona.
Teatre Margarida Xirgu.
Dimecres 15 de desembre. 20 h

Calella
Sala Mozart.
Dijous 16 de desembre. 21 h

Granollers
Cinema Edison.
Dimarts 21 de desembre. 19 h

Òrrius
Sala Teatre.
Dissabte 18 de desembre. 18 h

Sant Andreu de Llavaneres
Sala-Teatre del Casal.
Diumenge 19 de desembre. 18 h

Més informació en el següent web: https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/chavalas/

Redacció
Imatge i font:  Diputació de Barcelona

Deixa un comentari