Publicat el 11/12/2020

Lamentem comunicar que les prohibicions a l’activitat cultural i les restriccions a la mobilitat que imposa l’autoritat  obliguen a suspendre tots els actes que teniem previstos

Degut als erràtics canvis de criteris del govern i per no perjudicar més els creadors i no molestar els nostres amics amb convocatòries  i desconvocatòries, no es fixa cap data per la tornada a l’activitat.
A Can Vallerià i els Quaderns de la Font del Cargol tenim molts projectes de creació, promoció i difusió de la cultura i, a hores d’ara, no hi ha  cap garantia que els puguem dur a terme. Ens dol prendre aquesta decisió, però considerem que és l’única possible.

El confinament municipal, una mesura urbanocèntrica que menysprea els que no vivim a ciutats, i l’insostenible tancament d’infraestructures o la limitació exagerada de l’aforament, aboca el nostre projecte cultural a un carreró sense sortida del qual està per veure quan i com podrem superar.Des del descoratjament d’avui, demanem disculpes a tothom qui segueix i confia en la proposta cultural que desenvolupem des de fa alguns anys i esperem que, el proper comunicat, sigui per anunciar el retorn a l’activitat.

Darrers actes anul·lats
Diumenge 13 de desembre
. Presentació del llibre Tots aquests anys. Epìstolari 1972-1989. El llibre és la correspondència que va mantenir Feliu Formosa amb Josep M. Benet i Jornet, a Can Vallerià.
Dimarts 15 de desembre. Presentació del llibre El tacte suavíssim de l’absència, de M. Antònia Grau i Abadal a la Biblioteca Martí Rosselló de Premià de Mar.

Novetats editorials dels Quaderns de la Font del Cargol
• Tots aquests anys. Epistolari (1972-1980). Correspondència entre Josep M. Benet i Jornet i Feliu Formosa. Quaderns de la Font del Cargol, 14.
• El tacte suavíssim de l’absència, de M. Antònia Grau i Abadal. Quaderns de la Font del Cargol, 15.
Els podeu trobar a les llibreries o la botiga virtual de Cossetània (www.cossetania.com)
• Martí Rosselló, el narrador impassible. Anton Maria Espadaler. Llibre Mínim dels Quaderns de la Font del Cargol. Descàrrega gratuïta des del web http://www.fontdecargol.cat

 

 

 

 

 

Deixa un comentari