Publicat el 18/11/2019

En aquesta edició hi han pres part nou bars i restaurants, cadascun amb la seva proposta gastronòmica

Aquests són els establiments participants: La Bona Estrella: ‘Takoyaki’ de pop – El Cafè de Baix: ‘Taco’ àrab – Ca la Rosi: Bomba de carn i bomba vegana – La Masia: ‘Panchito’ en pa polar – Mr. Llop: ‘Ensaladilla’ russo-italiana sobre ‘focaccia’ – El Nou Antigó: Bol de cruixent de galta amb Gorgonzola – La Palma: Ostres – La Pizzeta: Pizza amb bolets – Xocolat: Pa Bao de costella amb reducció d’hortalisses.

L’elecció de la tapa guanyadora correspon a un jurat format per tres persones voluntàries de la Comissió de Festes, que visiten tots els establiments i després emeten les seves puntuacions tenint en compte aspectes com la presentació del plat, el seu gust i la relació qualitat-preu. Cada tapa val 2,5 euros i cada consumició de beguda, 1,5.

Un miler de consumicions
La regidora de Promoció Econòmica, Mercè Alós, ha agraït la implicació dels establiments que hi han participat i ha destacat l’originalitat i l’alt nivell culinari de totes les propostes. Enguany, el Cercatapes ha fet un important salt endavant a nivell de públic. De les 600 tapes servides l’any passat se n’ha passat a un miler, i els tiquets de begudes s’han doblat: de 350 a 700.
Quatre anys de trajectòria
El Cercatapes va néixer el 2016 en el seu format actual. Des de llavors, els establiments guanyadors del concurs han estat el següents: Ca la Rosi (2016), La Bona Estrella (2017), La Palma (2018) i La Pizzeta (2019).

 

Deixa un comentari