Publicat el 06/08/2017

Aquest és el quart any en què la publicació organitza aquest concurs amb les categories de: Millor cementiri, Millor monument, Millor història, Millor activitat de portes obertes i Millor iniciativa mediambiental

El panteó de la família Pagès i Fàbregas, que data de 1926 i està ubicat al Cementiri Municipal del Masnou, ha estat seleccionat entre els finalistes de la categoria de millor monument al Concurs de Cementiris d’Espanya.

El panteó competeix en la seva categoria amb altres monuments de cementiris de localitats com Bolvir (Girona), Alcantarilla (Múrcia), Villaluenga del Rosario (Cadis), Abaurrea Alta (Navarra), Aznalcóllar (Sevilla) i Monturque (Còrdova). Ç

A partir dels finalistes triats per un jurat d’especialistes, s’obre la votació popular perquè tothom pugui triar el millor monument. Fins al 30 de setembre, es podrà votar a la pàgina web de la revista: http://www.revistaadios.es/micementerio_tercera_edicion.html#capa2-tab.
El millor monument rebrà un premi de 1.000 euros.

El Cementiri Municipal del Masnou torna a participar, per segon any consecutiu, al Concurs Cementiris d’Espanya, convocat per la revista funerària Adiós Cultural.

 

Deixa un comentari