Publicat el 08/11/2017

L’etiqueta d’enguany és de l’artista Laia Arnau i s’inspira en la “Filosa” de la façana de la Casa Coll i Regàs

Els cellers Monserrat, Can Monserrat i Castellví comencen a comercialitzar el Vi Novell 2017 aquesta setmana, una iniciativa que enguany arriba a la vintena edició amb la producció de 1.000 ampolles a un preu de 5,20 €. El vi està etiquetat amb un gravat de l’artista Laia Arnau inspirat en la “Filosa”.
El vi està format en un 80% per Ull de Llebre, un 10% per la varietat Trepat i en un 10% per Cabernet Sauvignon.

La regidora de Desenvolupament Econòmic, Núria Moreno, va assistir el passat 7 de novembre, a la presentació a premsa d’aquesta iniciativa que enguany es va fer al Celler Castellví del carrer de Cuba i on es varen obrir les primeres ampolles.

Vi jove i llaminer
El celler Mas Foraster de la Conca de Barberà ha elaborat aquest Vi Novell 2017 de Mataró, un vi jove amb color de cirera i un ribet amb intensos tons violacis.
El tast en boca mostra un vi llaminer, fresc, agradable i persistent elaborat amb Ull de Llebre (80%), Trepat (10%) i Cabernet Sauvignon (10%).
Durant aquesta setmana es posen a la venda 1.000 ampolles, al preu de 5,20 € la unitat, als tres cellers que impulsen aquesta iniciativa.

La fitxa del vi aconsella consumir-lo entre 12 i 14 graus, i que marida bé amb embotits, formatges, arrossos, pasta, verdura i carns blanques.

L’etiqueta de Laia Arnau. L’artista Laia Arnau (Mataró, 1966) ha fet un gravat per aquest encàrrec, un aiguafort a dues planxes i dos colors que mostra la figura de la “Filosa”.
En l’any Puig i Cadafalch, Arnau s’ha inspirat en l’escultura que l’arquitecte mataroní va encarregar a l’escultor Eusebi Arnau per a la façana de la Casa Coll i Regàs del carrer d’Argentona de Mataró. La visió pròpia de l’artista Laia Arnau és “amb un vestit estampat de fruits de raïm i portant una branca de cep en una mà, i unes flors modernistes acolorides a l’altre, com si d’una taca accidental de vi es tractés”. Segons l’autora és una imatge que presenta la femineïtat, la determinació i la fermesa alhora. Laia Arnau (laiaarnau.com) és Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Sant Jordi de Barcelona en la especialitat de pintura i Diplomada en Disseny tèxtil.

 

Deixa un comentari