Publicat el 22/04/2022

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i el  Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella organitzen una trobada entre professionals del sector del vi i de l’hostaleria

 

 

 

Cabrils serà l’escenari d’una trobada professional entre el món del vi i el de la restauració. El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i el Consorci d’Enoturisme DO Alella organitzen un getting contact perquè bars, restaurants, sommeliers, hotels i altres agents del sector puguin conèixer els vins de la DO Alella de la mà dels mateixos cellers i viticultors de la Ruta del vi.

D’aquesta manera, els establiments podran conèixer el producte cultivat al territori i recomanar-lo a les seves cartes i als seus clients.
Hi participen Alta Alella / Celler de les Aus, Bouquet d’Alella, Albert Federico, tots ells d’Alella i Quim Batlle de Tiana; Testuan, de Cabrils; Can Roda i Raventós d’Alella / Can Matons, de Santa Maria de Martorelles; i Coll de Canyet, de Badalona.

La trobada tindrà lloc al Centre Cívic La Fàbrica, de Cabrils, el dilluns 25 d’abril de 10h a 14h. Els professionals del món de la restauració i l’hostaleria que hi vulguin participar es poden inscriure de forma gratuïta a través d’aquest enllaç.

Una jornada única per tastar i descobrir els sabors de la Terra de la Pansa Blanca, una denominació d’origen original, amb personalitat pròpia, on la collita del raïm es fa manualment. On el mar Mediterrani que banya les vinyes aporta als vins una salinitat i unes característiques organolèptiques úniques. Una de les DO més petites, però també de les més antigues de la Península Ibèrica, que combina la tradició amb la innovació.

 

Redacció
Imatge i font: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Deixa un comentari