Celebren la XXX Trobada de l’Agrupació de Supervivents de la Lleva del Biberó 41 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/04/2011

El programa inclou visites a exposicions del municipi i una concentració amb supervivents i simpatitzants de l’entitat
Els supervivents de la Lleva del Biberó celebraran la seva 30a Trobada a Vilassar de Dalt, el proper dissabte 16 d’abril, amb una sèrie d’actes que començaran a les 10 del matí, amb l’arribada dels participants provinents de diversos indrets.
Les activitats s’iniciaran amb una visita lliure a les exposicions Vilassar de Dalt: Guerra Civil i revolució 1936-1939 i La força aèria republicana. Posteriorment, a les 11 del matí, tindrà lloc la Concentració de Supervivents i Simpatitzants al Teatre la Massa, amb els parlaments del secretari general i del president de l’Agrupació LLEVA BIBERÓ-41, Josep M. Lladó León i Pere Godall Gandia; del representant del grup La Filferrada, Albert Ciller Colomer; i de l’alcalde de Vilassar de Dalt, Llorenç Artigas Planas.
Els actes, entre els quals s’inclou la col·locació d’una placa commemorativa i la imposició de la Llaçada a la Bandera, finalitzaran amb un Dinar de Germanor al Parc de Can Rafart.
D’altra banda, pel que fa als actes de memòria del 75è aniversari de la Guerra Civil, que van iniciar-se al municipi el passat gener amb un cicle de documentals i pel·lícules, continuen amb un cicle de conferències i exposicions temporals. Així, el passat 1 d’abril, la conferència Francesc Ferrer i Guàrdia i l’Escola Moderna, a càrrec de Jordi Albadalejo del grup Cerquem les arrels d’Alella, va engegar el cicle que té vuit conferències previstes. 
Pel que fa a les exposicions temporals, Ferrer i Guàrdia: La vida per un ideal 1859-1909, es podrà visitar fins al 12 d’abril. Posteriorment es podran veure exposicions sobre la força aèria republicana, Lluís Companys i sobre el camp de concentració de dones de Ravensbruk.

Deixa un comentari