Publicat el 18/04/2020

Les entitats culturals, socials i esportives de Montgat uneixen esforços per organitzar la festa major de Sant Jordi amb un seguit d’activitats engrescadores que podrem seguir online!

La celebració a Montgat, de la Festa Major de Sant Jordi d’enguany, serà del tot atípica i és el resultat de les limitacions normatives derivades de l’Estat d’Alarma i del confinament.
Malgrat les dificultats, diversos agents culturals, socials i esportius de Montgat s’han posat d’acord amb  un esperit creatiu, positiu i innovador per fer diverses propostes d’activitats culturals i festives per celebrar la Festa Major de Sant Jordi aprofitant les possibilitats que ens ofereixen els mitjans telemàtics.

La voluntat de l’Ajuntament és que durant aquests dies pugueu gaudir de les propostes que entre uns i altres, amb bon ànim, hem anat coordinant per posar en valor la riquesa del teixit associatiu del poble, que és múltiple i variat, i no deixar de celebrar la nostra estimada festa major de Sant Jordi.

Gràcies a totes les entitats  i persones que hi participeu! I a tots els qui des de les vostres cases gaudireu de les propostes durant aquests dies!
Veieu programa al vídeo adjun thttp://sites.google.com/view/montgat-sant-jordi-2020

 

Deixa un comentari