Publicat el 22/10/2022

Ja fa uns quants anys que al Masnou, quan el mes d’octubre és a punt de marxar, les castanyes, els moniatos i els panellets es barregen amb disfresses i experiències terrorífiques

 

 

 

Aquest 2022, de nou conviuran tradició i modernitat per celebrar, durant la vigília de Tots Sants, la tradicional Castanyada i la cada cop més popular festivitat de Halloween.

Del 28 al 31 d’octubre, tindran lloc una desena de celebracions al voltant d’aquestes dues festes que inclouran des de rues, jocs de rol i tallers fins a la visita de Maria La Castanyera i  diversos túnels del terror. Fins i tot, el 6 de novembre s’ha organitzat una sortida al parc d’atraccions de Port Aventura que tindrà el terror com a protagonista.

La celebració de la Castanyada al Masnou compta amb la col·laboració del teixit associatiu local que participa amb les activitats incloses al programa d’actes. En concret de l’Associació de Veïns i Veïnes del Masnou Alt, Ple de Rol, Fem Fira el Masnou, La Teatral, Associació de Veïns i Veïnes del Bell Resguard, Lleureka – Projectes Educatius, Colla de Diables del Masnou i l’Associació Esportiva Júniors.
Consultar programa: https://www.elmasnou.cat/com-podem-celebrar-la-castanyada-al-masnou

Per anar fent boca, al Masnou ja hi ha una parada de castanyes i moniatos. És a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

 

Deixa un comentari