Publicat el 01/05/2017

Espais de Poesia celebra el seu desè aniversari com a referent poètic i cultural.

Alella s’ha convertit en un espai de referència per a molts poetes catalans, gràcies a la insistència i perseverança d’iniciatives arriscades com la d’Espais de Poesia. Una aventura que va començar fa deu anys amb la voluntat d’impulsar el coneixement i l’activitat literària i que, mica en mica, s’ha guanyat el respecte del col·lectiu literari.

Són moltes les veus que han trobat el seu espai a Alella al llarg d’aquests deu anys, i bona part d’elles seran presents en la celebració. La festa començarà el 5 de maig, a partir de les 19.30h, amb un recital vital i esbojarrat des de la Plaça de l’Ajuntament fins a Can Manyé, que convidarà el públic a gaudir de la diversitat i la riquesa poètica de la comarca. Hi participaran Albert Calls, Anna Maluquer, Anna Xicola, Bikimel, Eduard Miró, Emília Illamola, Guillem Vallejo, JM Calleja, Joan Carles González Pujalte, Joan Puigdefàbregas, Joana Bel, Jordi Bilbeny, Jordi Cornudella, Juan Antonio Masoliver, Laia Noguera, Lali Ribera, Laura Dalmau, Manuel Guerrerro, Marc Egea, Marçal Parcerisa, Maria Antònia Grau, Montse Assens, Núria López, Oriol Sauleda, Pau Riba, Perejaume, Pius Morera, Queralt Morros, Rafael Vallbona, Salvador Riera, Sílvia Tarragó, Sònia Hernández, Teresa d’Arenys i Vicenç Llorca.

El recorregut seguirà a Can Manyé, amb la inauguració de l’exposició “A escena. Personatges brossians”, comissariada per Glòria Bordons i Judith Barnés, de la Fundació Joan Brossa. La mostra, que es podrà visitar fins al 28 de maig, forma part del programa Epicentre Brossa, que promouen una desena d’institucions culturals per difondre l’obra i la figura del poeta.

És només una aperitiu de les nombroses activitats culturals que es viuran a Alella fins al 14 de maig, entre les quals destaquen el recital dedicat a Palau i Fabre, en el centenari del seu naixement, o el  concert de Pau Riba.

Podeu consultar el programa complet al web municipal. www.alella.cat

Deixa un comentari