Publicat el 22/05/2015

Coincidint amb la celebració, el proper 28 de maig, del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha programat tot un seguit de tallers i activitats que s’emmarquen en la setmana dels hàbits saludables de la dona. Es tracta d’una iniciativa que pretén sensibilitzar la població de la importància de garantir el benestar físic i psicològic de les dones com a base per a millorar la seva qualitat de vida.
Les activitats es posaran en marxa dilluns 25 de maig amb una sessió d’hipopressius al matí i una classe de pilates a la tarda. Fins al dia 29 de maig està previst organitzar també una masterclass de zumba, una sessió de tonificació, una passejada al costat del mar i alguns tallers per als que cal inscripció prèvia com són el d’higiene facial i maquillatge, el de reiki i el de mindfulness.
Aquest darrer es desenvoluparà en cinc sessions que es faran els dies 28 de maig i 4, 11, 18 i 25 de juny. Les persones interessades en participar en aquestes activitats cal que truquin al telèfon 93 750 62 88 o que s’apropin a Serveis Socials.
Durant tota la setmana també s’oferiran activitats gratuïtes a la piscina municipal entre les que hi haurà classes de pilates, fitball, spinning, body-pump i diferents nivells de natació. Per participar en qualsevol d’aquestes sessions caldrà fer la inscripció en el mateix equipament. Les pistes de pàdel s’obriran també a la ciutadania dimarts i dijous de 7 a 16 h. Està previst fer també una jornada de portes obertes a la piscina dissabte 30 de maig de 13 a 17.45 h.
Contingut:
– Hipopressius
– Pilates
– Masterclass de Zumba
– Tonificació
– Taller d´higiene facial i maquillatge
– Passejada vora mar
– Sessions de reiki
– Taller mindfulness
Contacte
Oficina de Serveis Socials – Avinguda Pare Jaume Català, 36 local 4
Telèfon: 937506288 – a/e:
asocial@cabrerademar.cat

Deixa un comentari