Publicat el 02/06/2017

Serà el dissabte 17 de juny a la Plaça de l’Església, una festa per a tothom

Radars està de celebració, després d’un any en marxa, tenen ganes de compartir amb tothom la gran iniciativa social que ha generat el projecte Radars, a partir d’una difusió transparent i conscient, amb formació d’un equip de voluntaris intergeneracional amb molta empenta i ganes de treballar per els altres i un poble generós i solidari, han aconseguit que gent s’adhereixi amb Radars per assegurar-se un recolzament a les seves necessitats més socials.

Tothom està convidat a  la primera festa del DIA RADARS el proper 17 de juny a partir de les 11:00 del matí a la Plaça de l’Església. Dinamitzat per un conjunt d’espectacles (circ, dansa, música, manualitats,…) d’àmbit familiar i proper.

Tot per seguir creixent i creant xarxa social i comunitària, per continuar ajudant i oferint aquella calor humana de l’escolta activa, ja que tots podem ser radars algun dia, ja sigui com a usuari/ària i/o voluntari/ària. Amb Radars tot suma!

Si teniu interès en participar o voleu més informació, podeu escriure al correu: radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.
Consultar programa:
http://www.arenysdemunt.cat/ARXIUS/2017/Serveis_Socials/cartell_radars.pdf

Deixa un comentari