Publicat el 03/01/2020

Les festes de Nadal acaben amb una de les cites ineludibles del calendari, l’arribada dels Reis d’Orient el diumenge 5 de gener

Enguany, amb l’objectiu d’agilitzar el seu recorregut, la Cavalcada no s’aturarà als casals de la gent gran, tot i que el Casal de Curació, la Casa Pairal i la resta de residències tindran la seva particular visita reial.
D’aquesta manera, sense aquestes aturades, s’espera que els Reis d’Orient arribin més d’hora a la plaça de l’Ajuntament, cap a les 20.15h, una demanda feta pels pares i mares que s’esperen amb els seus fills i filles al final del recorregut per escoltar el missatge dels Reis i després parlar amb ells directament a la haima.
Els caramels que es repartiran durant la Cavalcada seran sense gluten.
Recorregut de la Cavalcada:  La comitiva dels Reis d’Orient arribarà pel Polígon industrial a les 17,30h i seguirà per l’avinguda Montevideo, Narcís Monturiol, Santa Maria, via Octaviana, Maria Vidal, Sant Genís, Ctra. de Cabrils, Montserrat, Sant Josep, Mare Caterina Coromina, Riera d’en Cintet, Narcís Monturiol, av. Montevideo, Sant Joan, Església i plaça de l’Ajuntament (20.15h aprox.). A la plaça de l’Ajuntament, els Reis s’instal·laran en la haima preparada per recollir les cartes dels infants.
Organitza: Comissió de Reis i Regidoria de Cultura i Festes Populars

 

 

Deixa un comentari