Publicat el 31/10/2014

L’Ajuntament de Badalona, a través de l’Àrea de Cultura i Ciutadania, ha convocat un sorteig públic dirigit a nens i nenes d’entre 8 i 11 anys que vulguin formar part de la Cavalcada de Reis de Badalona 2015. Els nens i les nenes, un total de 24, aniran a dalt de les carrosses dels Reis i llançaran caramels al públic assistent.


Per presentar una sol·licitud caldrà omplir el formulari publicat des del dia 1 i fins al dia 23 de novembre al portal web www.badalona.cat, on hi haurà les bases d’aquest sorteig.
També es pot fer la sol·licitud omplint el formulari que es facilitarà a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà situada a l’edifici El Viver (plaça de l’Assemblea, 9-12). L’horari per lliurar presencialment la sol·licitud és de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 hores i dijous de 16 a 18.30 hores.
Al concurs poden participar tots els nens i nenes empadronats a Badalona que tinguin entre 8 i 11 anys el dia 5 de gener de 2015.
El 26 de novembre es publicarà al web de l’Ajuntament la llista definitiva dels nens i nenes que han fet correctament la sol·licitud, i se’ls assignarà un número correlatiu segons l’entrada de la sol·licitud. Aquest número és el que servirà el dia del sorteig per escollir els 24 nens i nenes seleccionats.
El dia 28 de novembre es farà el sorteig públic davant del secretari general de l’Ajuntament. Es publicarà al web municipal l’hora i el lloc en que es farà aquest acte. S’escollirà a més un altre número de la llista que servirà de tall per poder disposar dels suplents que siguin necessaris. L’entrada a aquest acte serà lliure.
La Cavalcada de Reis és una de les activitats més importants del calendari festiu anual que es fa a la ciutat. Se celebra, com és tradicional, el dia 5 de gener a la tarda i consisteix en la cercavila de les carrosses dels Reis d’Orient, acompanyades de comparses, grups musicals i artistes, amb un recorregut que creua la ciutat

Deixa un comentari