Publicat el 04/04/2021

L’Àrea Bàsica de Salut ha comunicat formalment a l’Ajuntament que passada Setmana Santa i Pasqua torna a obrir el consultori mèdic del nucli antic

Dilluns 12 d’abril es reobrirà el Consultori local del Nucli Antic de Premià de Dalt, situat a l’antiga Escola Cristòfol Ferrer, que roman tancat des de primers d’abril de l’any passat a causa de la pandèmia.
Tot i ser competència de la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Premià de Dalt hi ha fet obres per adaptar el consultori a la nova situació produïda per la Covid-19, fet que permetrà obrir de manera parcial i garantint en tot moment una atenció segura tant pel personal sanitari com per a les persones usuàries.

Nova organització del Consultori per a garantir l’atenció segura
En horari de matí, de 8 a 14 hores,
es farà l’atenció habitual. Hi haurà atenció d’Infermeria i Medicina de Família, i s’atendran les cites programades i la demanda aguda Covid19 i no Covid.
Per a l’atenció a la demanda aguda (totes les visites que no estiguin programades), primer cal trucar al centre i allà indicaran en quin horari la persona serà atesa. Cal evitar en tot moment presentar-se al consultori mèdic sense hora concertada prèviament. El telèfon de contacte amb el consultori Local és el número 93 752 48 84.

En horari de tarda, de 14 a 20 hores, al consultori del nucli antic es farà atenció als pacients crònics. Hi haurà atenció d’infermeria només per visites de cronicitat al centre i al domicili, i servei administratiu.
Les visites espontànies en torn de tarda s’atendran al CAP de Premià de Mar. Per a consultes no urgents de tarda, cal trucar al CAP Premià de Mar al telèfon 93 754 77 11.

Finalment, en horari de 14 a 15 hores els professionals de la salut portaran a terme activitats de formació interna i revisió clínica.
Fins a nou avís, el Consultori mèdic de l’avinguda Barcelona, al barri Santa Anna-Tió, es manté únicament per a Pediatria.

 

 

Deixa un comentari