Publicat el 06/03/2020

Miguel Maria Borrell, carter a Vilassar de Mar, ha estat el guanyador de tota Espanya per representar a Correos a la IPC Driver’s Challenge a Zandvoort (Holanda)

Miguel Maria Borrell ha guanyat la tercera edició de Desafio Eco que realitza Correos per seleccionar al conductor més eficient de la seva plantilla. En aquesta edició s’ha valorat especialment l’eficiència de la conducció, d’acord a les dades de consum de combustible i les distàncies que es recorren a diari.
Borrell, representarà a Correos els dies 16, 17 i 18 de març a la sisena edició del IPC Driver’s Challenge, la competició internacional de conducció sostenible. La competició es realitzarà a Zandvoort (Holanda), on s’haurà d’enfrontar a diverses proves tant teòriques com a pràctiques, relacionades amb diferents aspectes del lliurament postal, en les que s’avaluen els seus coneixements i habilitats en la conducció ecològica i es mesuren, entre d’altres indicadors, el consum de combustible, el temps total del recorregut, la destresa i agilitat en el lliurament d’enviaments i el correcte manteniment del vehicle.

Al 2012, Internacional Post Corporation (IPC), l’organització que agrupa als principals operadors postals del món, va decidir llançar el IPC Driver’s Challengue, una competició de conducció eficient que s’emmarca dins del seu programa de sostenibilitat.
El seu objectiu és donar visibilitat al compromís del sector postal internacional en la reducció d’emissions derivades del transport i la seva lluita contra el canvi climàtic, a més de ser un excel·lent instrument de conscienciació i implicació dels empleats postals que fan servir diàriament els vehicles per realitzar la seva activitat de repartiment.

Correos/Grupo SEPI
Foto: Miguel Maria Borrell, el carter seleccionat

Deixa un comentari