Publicat el 24/02/2020

Els originals es poden presentar fins al 15 d’abril i els cartells infantils fins al 20 de maig

En el concurs hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys i cada concursant podrà presentar un màxim de dues obres que han de ser originals i inèdites i que es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quadricromia.
El cartell ha d’incorporar el logotip del Municipi, el logotip oficial de l’Ajuntament que fa referència a la festa Major de pirates i premianencs (sol i lluna), la llegenda “Festa Major de Premià de Mar 2020”, i les dates 7, 8, 9, 10, 11 i 12 de juliol.

El guanyador/a del concurs podrà presentar una proposta de les samarretes de pirata i premianenc la qual se sotmetrà a l’adaptació tècnica d’un professional.
És important recordar que l’eix temàtic de la Festa Major són pirates i premianencs. Els pirates són barbarescos i, per tant, es descartaran tots els cartells que facin al·lusió a elements de pirates caribenys

S’atorgarà un únic premi de 500 €, bruts, per al cartell guanyador. El jurat podrà declarar el premi desert si ho estima oportú.
Els originals s’hauran de lliurar al Centre Cívic. La data final per a la presentació de propostes serà el dia 15 d’abril de 2020, a les 21 h.

Concurs infantil
De la mateixa manera, l’Ajuntament convoca també el concurs del cartell infantil per anunciar la Festa Major, obert a tots els nens i nenes de Premià de Mar d’entre 8 i 12 anys. Les obres presentades han de ser originals i inèdites, a color i elaborades amb qualsevol tècnica manual.
Com en el cas anterior, el cartell ha d’incorporar la llegenda “Festa Major de Premià de Mar 2020”, i les dates 7, 8, 9, 10, 11 i 12 de juliol i es descartaran tots els cartells que facin al·lusió a elements de pirates caribenys.
Els originals s’hauran de lliurar al Centre Cívic i la data final per a la presentació de propostes serà el dia 20 de maig, a les 21 h.
El premi serà una samarreta de Festa Major, un barret o turbant, un got i un conte.

Els cartells guanyadors es donaran a conèixer en l’acte de presentació de la Festa Major 2020.

Bases cartell de la Festa Major 2020: https://premiademar.cat/document.php?id=17752

Bases cartell infantil de la Festa Major 2020: https://premiademar.cat/document.php?id=17753

 

Deixa un comentari