Publicat el 03/03/2020

L’autora del disseny és alumna d’il·lustració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona

Dimarts 3 de març s’ha presentat a l’Escola d’Art i Superior de Disseny (EASD) Pau Gargallo de Badalona el cartell guanyador de les Festes de Maig d’aquest 2020 dissenyat per Silvia Sánchez Hiruela, estudiant de segon curs d’il·lustració del centre.

L’acte ha comptat amb la presència de la regidora de l’Àrea de Cultura, Helena Bayo, de l’autora del cartell guanyador, Silvia Sánchez Hiruela dels dos finalistes, Sebastián Gonzalez Toro i Irene Fernández Vilasó i del professorat i alumnat de l’escola.
Segons l’autora del cartell “les Festes de Maig són per a totes les edats, estils i públics” i per això, ha manifestat la il·lustradora, “he volgut deixar alguns temes a una banda: política, moviments socials, dimonis, etcètera”. Sobre el disseny del cartell l’artista ha manifestat que “està fet amb plastilina perquè és un estil que agrada a tothom, on represento diversió, alegria, delicadesa, amb colors càlids, jugant amb una sèrie de petits detalls a les lletres per donar idees del que es fa a les festes com la cremada del dimoni, el correfoc… acompanyades d’una sèrie de tipografies on representa el moviment”. La mateixa autora ha definit el cartell com a “molt especial i diferent de la resta d’altres anys”.

El nom de Silvia Sánchez Hiruela s’afegeix al llistat d’alumnes d’aquest centre que des de l’any 2007 signen l’autoria del disseny del cartell de les Festes de Maig. Recordem que des de 2007 l’autor del cartell es tria en un concurs convocat gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Badalona i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo per incentivar la creació i promoure la difusió de la producció i obra gràfica de joves artistes i dissenyadors.
L’obra seleccionada esdevé la imatge gràfica del cartell i de les aplicacions del Pla de Comunicació de les Festes de Maig que elabora l’Ajuntament de Badalona.

 

 

 

Deixa un comentari