Publicat el 16/08/2017

A partir d’avui dimecres i fins al 31 d’agost es restringeix el pas entre l’avinguda de Martí Pujol i la rambla de Sant Joan

Des d’aquest dimecres, 16 d’agost, i fins dijous dia 31, queda tallat al trànsit de vehicles al carrer d’Anselm Clave de Badalona, entre l’avinguda de Martí Pujol i la rambla de San Joan, a causa de les obres d’arranjament de l’entorn de la plaça de Pompeu Fabra un cop s’ha enllestit la primera fase de les actuacions de substitució del paviment al carrer de la Creu.

Com a alternativa, els vehicles s’hauran de desviar per l’avinguda de Martí Pujol. Aquest tall de trànsit afecta les línies d’autobús B1, B17, B25, B27, B30, N9 i N11.

Recordem que el projecte que s’està realitzant contempla la substitució dels paviments de llamborda granítica de les calçades dels carrers d’Anselm Clavé i de la Creu per aglomerat asfàltic de color vermellós. Es farà un tractament diferenciat en les franges que la travessen, amb itineraris per als vianants per mantenir els criteris del projecte original de la plaça.

 

Deixa un comentari