Publicat el 08/02/2020

Es recuperen els concursos de disfresses i hi haurà activitats diferenciades pels infants, els joves i el públic adult

Sota la influència del rei Carnestoltes, el Centre Cívic El Gorg s’omplirà de disbauxa els dies 21 i 22 de febrer. La gran novetat serà la recuperació dels concursos de disfresses infantil i per a adults amb tres categories: individual, parelles i comparsa. Les inscripcions es faran el mateix dissabte dia 22.
L’altra de les novetats destacades és la celebració de tres festes diferenciades segons el tipus de públic, infantil-familiar, jove i adult, amb l’objectiu d’ampliar-ne la participació ciutadana.
Les propostes del Carnaval de Sant Vicenç de Montalt començaran el divendres 21 de febrer amb una Sessió DJ destinada al jovent que arrencarà a les 11 de la nit.
Dissabte dia 22, les activitats s’iniciaran amb la festa infantil que començarà a les 17.30h. Hi haurà berenar, concurs de disfresses i seguidament actuació de Karaokes Kids amb un espectacle d’animació pensat per al més petits que ens farà viatjar en el temps per salvar al futur.
La festa grossa començarà a partir de les 22.30 h amb els concurs de disfresses per adults i els Tarzan Boys que s’ocuparan de fer-nos ballar a la jungla amb versions de música festiva.
A més, per acabar d’arrodonir la celebració del Carnaval, el divendres dia 21 se celebrarà la Rua de Carnaval Escolar, organitzada per l’Escola Sant Jordi i l’Escola Bressol Municipal Els Garrofers i les seves respectives AMPA, que sortirà del C/ Escoles a les 3 de la tarda i recorrerà els carrers del nucli antic.

Programa: http://www.svmontalt.cat/ARXIUS/2020/FESTES/DOCUMENTS/carnaval_2020.pdf

Deixa un comentari