Publicat el 11/07/2014

Un total de 23 espectacles configuraran la nova programació del Zorrilla-Centre d’Arts Escèniques de Badalona, que inclou els teatres municipals Zorrilla, Principal i Blas Infante.
L’actriu Carmen Machi, acompanyada per Javier Gutiérrez, protagonitza una adaptació de Macbeth de William Shakespeare que Juan Cabestany ha convertit en Los Mácbez. Aquest muntatge està coproduït pel Centro Dramático Nacional i dirigit per Andrés Lima.
Un altre nom propi de la propera temporada és el d’Adrià Puntí, una figura cabdal del panorama musical català. Puntí ha trencat un silenci discogràfic de deu anys per presentar, també a Badalona, el seu darrer treball, Incompletament Puntí.
El badaloní Jordi Díaz, acompanyat per l’actriu Alba Florejachs, portarà a la ciutat una de les comèdies d’èxit de la temporada teatral Losers, amb text de Marta Buchaca.
Pel que fa a Miguel de Molina al desnudo es tracta d’un homenatge a un dels grans noms de la copla, intèrpret de grans èxits com Ojos verdes o La bien pagá. Ángel Ruiz és el protagonista d’aquest muntatge, produït per Laboratorio de Voz Producciones, la productora de Jorge Javier Vázquez.


La renovació dels abonaments per a la nova temporada es durà a terme a partir del 23 de juliol al Teatre Zorrilla, i la compra de nous abonaments i d’entrades de localitats es podrà efectuar des del 28 de juliol.
Teatre Zorrilla
c/. Sant Miquel, 54 – Tel. 93 384 40 22
www.teatrezorrilla.cat

Deixa un comentari