Publicat el 13/07/2021

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha fet públic el veredicte del concurs de fotografia “Un tastet de Sant Vicenç” d’aquest 2021. Amb temàtica lliure, però relacionada amb el municipi, hi han participat un centenar de fotografies

El jurat, format per Gina Pórtera i Antoni Buch, ha concedit el primer premi a Carmen Conde per la fotografia “Baila, baila, bailarina”. Aquest premi està dotat amb 200 euros. El segon premi, valorat en 100 euros, ha anat a parar a mans de Mireia Vilà per la seva imatge “Un racó de pau”. Finalment, Antoni Coll s’ha endut els 75 euros del tercer premi amb l’obra “Gaudint del peu del Montalt”.

A banda de les fotografies premiades, el jurat també ha triat les 13 imatges que il·lustraran el Calendari SVM 2022 que arribarà a totes les llars del poble a finals d’any.
Carmen Conde fa ple amb tres imatges, de les quals una serà la portada del calendari. Cristina Pablo, Antoni Coll i Albert Parés n’aporten 2 fotografies cadascun i David Pablo, Óscar Arroyo Alex Robert i Clothilde Darries hi estaran representats amb una de les seves imatges.

Foto 1r Premi: ‘Baila baila, bailarina’ de Carmen Conde

 

Deixa un comentari