Publicat el 07/07/2021

Ahir es va celebrar el 26è Consell d’Associacions de Comerç de PIMECMaresme i Barcelonès Nord que va començar amb la comunicació oficial de la ratificació de Carles Gironès i Batllori com a president del  consell

Aquest mateix consell va comunicar també la ratificació dels membres que el componen, conformat per associacions i gremis de la comarca. Àlex Goñi, president de PIMEComerç, confia així de nou en Carles Gironès i Batllori com a president de PIMEComerç al territori per formar part de la Comissió Permanent que ha d’integrar la nova directiva de la sectorial i potenciar així el comerç del Maresme i el Barcelonès Nord.

En aquest 26è Consell de Comerç, s’han tractat diversos temes, com les ajudes al sector (fons europeus, solvència empresarial i CCAM), la propera visita del president de PIMEC al territori, s’ha donat la benvinguda a la Unió de Botiguers i Comerciants d’Arenys de Mar (UBICA), i s’ha informat sobre el conveni signat recentment amb l’Ajuntament de Premià de Mar.
Les associacions de comerç que han participat en aquest consell també han parlat sobre la campanya d’estiu i de rebaixes, i sobre la previsió de vendes del tercer trimestre de l’any al comerç.

El reelegit president de PIMEComerç Maresme i Barcelonès Nord, Carles Gironès, ha declarat que “em sento  molt  agraït per la confiança que ha tornat a dipositar PIMEComerç en la meva gestió, la que no seria  possible sense la col·laboració i disposició positiva  dels  membres  del consell de la comarca i de l’equip  tècnic i administratiu de la delegació. Tenim un equip  fort i engrescador i estem focalitzats a continuar treballant quatre anys més, col·laborant també amb les administracions  territorials  per a la millora del comerç de proximitat del territori”.

Deixa un comentari