Publicat el 18/11/2015

Carles Estapé i Cot va ser escollit nou president d’Òmnium Mataró-Maresme a l’assemblea de socis que l’entitat va celebrar el passat 12 de novembre. L’assemblea va servir per escollir els membres de la junta i presentar la memòria d’activitats i el Pla de Treball 2016. 

Estapé va presentar els eixos principals que marcaran la feina de l’entitat duran els propers anys amb la dinamització dels socis com a un dels més importants. En aquest sentit, la nova junta es proposa incentivar les activitats de les seccions locals, creant-ne de noves si és necessari, i promoure la participació i compromís dels socis. 

El treball d’Òmnium Mataró-Maresme es dedicarà especialment a la cultura i al treball de la cohesió social a Mataró i també a la comarca. D’aquesta manera, es donarà continuïtat a activitats tradicionals de l’entitat però també es buscaran altres formats i llenguatges artístics fins ara poc presents, com l’audiovisual. Projectes de cohesió com l’A tota veu agafaran més força, buscant generar espais de treball i intercanvi amb associacions de nouvinguts i entitats veïnals. 

El president sortint, Antoni Pous Saltor, tanca així quatre anys al capdavant de l’entitat però seguirà treballant des de la junta com a vocal. Durant la seva intervenció, va agrair la col·laboració de tots els membres de la Junta durant el seu mandat, així com dels treballadors de l’entitat. Pous va desitjar molta sort al nou President i va manifestar el seu convenciment de la importància del paper d’Òmnium en els propers anys, ja que “al país li cal una entitat que treballi de forma independent del poder polític en els àmbits en que sempre s’ha mogut Òmnium: la llengua, la cultura i el país”.

Deixa un comentari