Publicat el 26/07/2022

Aquestes setmanes, la patinadora artística local es prepara per a participar en la World Cup, que es disputarà del 8 al 12 d’agost a Göttingen (Alemanya)

 

 

 

 

A mitjans del mes de juliol, a Birmingham, Alabama (Estats Units), la patinadora artística local Carla Escrich va participar en els World Games, un esdeveniment esportiu de gran prestigi on es van aglutinar algunes de les disciplines que no tenen representació olímpica, com és el cas del patinatge artístic.
La caldenca Carla Escrich del Club de Patinatge Artístic Caldes d’Estrac va oferir unes actuacions de gran nivell que la van portar directament a aconseguir la tercera posició i guanyar la medalla de bronze.
En la seva categoria, el primer lloc va ser per a la italiana Rebecca Tarlazzi i el segon lloc per a l’alcoiana Andrea Silva del Club de Patinatge Artístic L’Aldea.

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, es felicita la patinadora artística local Carla Escrich per la seva fantàstica participació en els World Games i se li desitja molta sort en la propera competició. En aquest sentit, aquestes setmanes, la caldenca Carla Escrich es troba profundament immersa en la preparació de la World Cup, que es disputarà del 8 al 12 d’agost a Göttingen (Alemanya).

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Caldes d’Estrac

 

Deixa un comentari