Publicat el 21/04/2015

La difusió pública del veredicte de jurat tingué lloc al Museu del Càntir el diumenge 19 d´abril, en el decurs de l´acte inaugural de l´exposició dels cartells seleccionats.
Enguany s´han presentat a concurs un total de 23 treballs.
El jurat qualificador ha estat format per Pau Ors i Rovira, dissenyador gràfic; Manuel Contreras Martínez, dissenyador gràfic; Miquel Ortega Rectoret, artista; Natàlia Vallès López “Natilles”, dissenyadora gràfica i guanyadora del cartell de l´edició 2014 i Arnau Aymerich Casas, membre del Patronat i president del jurat.

La jove mataronina Carla Aledo Tejedor és la guanyadora del concurs. La Carla ha cursat estudis d´il·lustració i disseny gràfic a l´Escola Pau Gargallo de Badalona i actualment treballa de dissenyadora gràfica.
Ella defineix el seu cartell com a espontani, una de les característiques per la qual el jurat el va seleccionar com a cartell guanyador. Es tracta d´un esbós fet a llapis i retocat informàticament amb les eines del disseny gràfic. 

A més a més el jurat va atorgar una Menció Honorífica al cartell FiraI Festa, de Francisco Jesús Redondo Losada, de Gijón.

Un cop finalitzada l´exposició, el cartell guanyador quedarà exposat, permanentment, a l´espai que te habilitat el Museu en el vestíbul d´entrada, junt amb els cartells guanyadors d´edicions anteriors.

Museu del Càntir, Plaça de l´Esglèsia, 9
Horari d´obertura :
Dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h
Dissabtes d´11 h a 14 h i de 17 h a 20 h
Diumenges i festius d´11 h a 14 h

Deixa un comentari