Càritas de Llavaneres fa costat a les famílies més necessitades, també per Nadal | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/11/2012

Càritas Parroquial té a punt la campanya de Nadal d´ajuda a les famílíes més necessitades del poble. Entre l´1 i el 16 de desembre, recolliran aliments i donatius, i el 15 de desembre celebraran una festa infantil amb regals per a una quarantena d´infants, en el marc de la campanya Apadrina un nen/a.
Col·lecta nadalenca
Per col·laborar en la col·lecta, s´hi poden aportar tota mena d´aliments, especialment llegums i conserves: llenties, cigrons, oli, arròs, pasta, llet, galetes, sucre, cafè, embotits, tonyina en conserva, articles de neteja i higiene… o el que a vosaltres us sembli adequat. S’han de portar a la Rectoria o bé a l’entrada de les esglésies.
A més, les persones que ho vulguin poden fer aportacions econòmiques fent servir les capsetes de recapta de Càritas dipositades a l´església parroquial.
Més informació:
http://www.santandreudellavaneres.cat/ARXIUS/ANY2012/BENESTAR/COL_LECTA_DE_NADAL.pdf


Apadrinar un infant
A més de la col·lecta, per tercer any consecutiu, Càritas Parroquial de Llavaneres organitza la campanya d´apadrinament d´una quarantena d´infants, menors de 14 anys, fills de famílies usuàries de l´entitat, perquè aquest Nadal cap nen o nena es quedi sense regal.
Les famílies que hi vulguin participar han de recollir una targeta amb les dades d´un dels nens participants i fer arribar un regal a Càritas, perquè els hi sigui lliurat el 15 de desembre, en el decurs d´una festa infantil, a la Casa de les Monges. La festa se celebrarà a partir de les 5 de la tarda, i a més de regals hi haurà espectacle infantil i xocolatada.
Més informació:
http://www.santandreudellavaneres.cat/ARXIUS/ANY2012/BENESTAR/APADRINA_UN_NEN.pdf.

Deixa un comentari