Publicat el 19/04/2021

L’alcaldessa, Montserrat Candini, ha destacat el compromís de Calella amb la cultura, a la presentació del festival a l’històric Far del municipi

El ‘Nits d’Estiu Calella Festival (NEC)’ és dels pocs a qui no ha aturat la pandèmia per Covid-19. L’alcaldessa, Montserrat Candini, ha protagonitzat la presentació i la roda de premsa de la programació del festival destacant “el compromís de Calella amb la cultura”. Enguany, el NEC21 presenta un ventall d’artistes on Manu Guix, Albert Pla, Blaumut, Mayte Martín i Marina Rossell són els caps de cartell.

Enguany el NEC comença el 25 de juny i acaba el 3 de setembre i la prevenda de les entrades ja ha començat i es poden aconseguir a www.entrapolis.com.
Hi ha un primer paquet, de 150 entrades per concert, que s’ha de realitzar de manera telemàtica; també hi ha la possibilitat de comprar les entrades físicament a la taquilla de la Sala Mozart tots els dimecres, de 18.00 h a 20.00 h a partir del 2 de juny.
Com cada any, el NEC21 fa una picada d’ull a la gastronomia i potencia la vida social del municipi i de la comarca.
En aquesta edició, s’ampliarà l’horari de sopars, que s’estendrà de les 19.30 h a les 00.00 h. Un servei de càtering per a les persones que assistiran als concerts en un entorn idíl·lic.
En aquests moments està previst que cada concert pugui acollir un 70% de l’aforament, que sumen un total de 150 persones on cada artista farà un sol passi.
Aquesta mesura podrà variar si el PROCICAT redueix la capacitat de l’aforament al 50% o si la demanda per acudir als concerts és molt elevada; en aquest cas, es més que probable que els artistes facin una segona actuació.

El far de Calella posa llum a la cultura
El NEC21 se celebra en un context i un escenari únic, l’històric far de Calella. Per l’alcaldessa, “reunir en aquest indret a tots els agents culturals que participen en aquest festival, és el camí per no abandonar un sector que ha patit molt la crisi a causa de la Covid-19. Aquest festival no s’ha aturat mai, sempre s’ha mantingut ferm, tot i la pandèmia. Per nosaltres, celebrar el NEC és aportar un granet de sorra més per recuperar la nostra cultura”.

 

 

Deixa un comentari