Publicat el 20/05/2017

Caprabo  realitza un 15% de descompte en els seus supermercats i als clients celíacs fins el 25 de maig. Caprabo disposa en els seus supermercats de més de 500 productes per a celíacs identificats específicament.

Caprabo s’uneix a la jornada organitzada per l’Associació Celíacs de Catalunya per celebrar, el proper diumenge 21 de maig, el Dia Internacional de la Celiaquia, que enguany té lloc al Parc del Fòrum, Plaça d’Ernest Lluch de Barcelona.

En el marc del Dia Internacional de la Celiaquia, Caprabo distribuirà als nens que està previst que participin en la jornada, més de 600 motxilles amb producte apte per a celíacs, a més d’informació sobre la importància d’una alimentació saludable.
En línia amb el seu compromís amb el col·lectiu celíac, organitza un taller pràctic per cuinar sense gluten on es mostrarà com cuinar dues receptes de rebosteria: pancakes sense gluten amb gelat de plàtan amb salsa de tofee i pastís de xocolata sense gluten.
El taller s’impartirà el dia 23 de maig de 19h a 21h, a l’espai Chef Caprabo, situat al supermercat de l’Illa Diagonal, a Barcelona. A més, el 23 de maig realitzarà  un sorteig d’un lot de productes sense gluten a través de les seves xarxes socials i també ofereix descomptes del 15% en els seus supermercats a als clients celíacs fins el 25 de maig.

Associació de Celíacs de Catalunya
L’Associació Celíacs de Catalunya, entitat constituïda l’any 1977, és la primera organització creada a Espanya en defensa dels interessos de les persones celíaques. Des de l’associació representem al col·lectiu davant entitats i organismes públics i privats, i els oferim la informació, formació i l’assessorament que els ajuda a aconseguir una millor qualitat de vida, com també a les seves famílies. La relació de Caprabo i l’Associació de Celíacs de Catalunya es remunta a fa 10 anys.

 

Deixa un comentari