Publicat el 18/04/2023

Aquest Sant Jordi, fem cultura, fem poble! Una gran ocasió per fer un tomb per a les paradetes de llibres i roses que es muntaran a diversos indrets del municipi

 

 

Arriba un nou Sant Jordi, i aquesta vegada cau en diumenge. Una gran ocasió per fer un tomb, per exemple a les paradetes de llibres i roses que es muntaran a la plaça del Poble i en altres indrets del municipi com el Passeig del Pins, l’Av. Montaltnou i l’entorn de la zona esportiva i del Sorli.

L’agenda de la Diada de Sant Jordi arriba a Sant Vicenç ben carregada. Per als dies 22 i 23 d’abril s’han programat activitats culturals i populars dirigides a un públic heterogeni amb l’objectiu que la gent gaudeixi de la festa al poble.
La celebració començarà dissabte a la tarda, al Centre Cívic El Gorg, on tindrà lloc el lliurament de premis dels Jocs Florals i la presentació del llibre, editat per l’Ajuntament, ‘5 cases amb història 2. Sant Vicenç de Montalt’.
El diumenge, 23 d’abril, seguiran els actes de celebració de Sant Jordi. A partir de les 10 del matí, la plaça del Poble acollirà les parades de roses i llibres, tallers creatius, signatura de llibres, teatre al carrer, música en directe i l’activitat ‘Paraules Dibuixades’.

PROGRAMA SANT JORDI 2023

DISSABTE 22 D’ABRIL A LES 18 H AL CENTRE CÍVIC EL GORG

 • Entrega de premis dels Jocs Florals.
 • Actuació musical a càrrec de l’Escola Municipal de Música L’Oriola.
 • Presentació del llibre ‘5 Cases amb història 2. Sant Vicenç de Montalt’.

DIUMENGE 23 D’ABRIL A PARTIR DE LES 10 H A LA PLAÇA DEL POBLE

 • Parades de venda de llibres I roses.
 • De 10  a 13 h
  – Paraules Dibuixades: Ens ajudes a crear el 6è Llibre Gegant de Contes de Sant Vicenç de Montalt?
  – Signatura de llibres
 • De 10 a 12 h: Tallers creatius.
 • 11 h: Espectacle infantil “La Llegenda de Sant Jordi”
 • 13 h: Actuació musical de Dixithree

ALTRES ACTIVITATS

Entre el 17 i el 23 d’abril decoreu balcons, finestres i aparadors. Feu una foto i compartiu-la a les xarxes amb l’etiqueta #santjordisvmontalt2023 i nomenant a @smontalt.cat

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

 

Deixa un comentari