Publicat el 18/05/2024

El 18 de maig Arenys de Mar se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus, jornada dedicada a posar en valor el paper d’aquests espais culturals

 

 

Aquest 2024, sota el lema ‘Museus per l’educació i la investigació’ promogut per l’ICOM (Organització Internacional dels Museus), la vila ha preparat un seguit d’activitats per a tots els públics.
Enguany, la celebració coincideix amb la Nit dels Museus, oferint una oportunitat única per gaudir de les instal·lacions museístiques d’Arenys de Mar en un ambient diferent.
El Museu Marès de la Punta i el Museu Mollfulleda de Mineralogia obriran les seves portes de forma gratuïta i proposen diverses activitats per als visitants.

El dia 18 de maig, el Museu Marès de la Punta oferirà una visita teatralitzada a les 18h, tot i que les inscripcions ja estan completes. Per a aquells que no hi puguin assistir, es repetirà l’activitat el 19 de maig a les 11h.
Aquestes visites permetran als assistents endinsar-se en la història de les puntaires d’Arenys de Mar, que des del segle XVII han creat peces exquisides que han arribat a tot el món. Us proposem una visita guiada al Museu Marès de la Punta amb l’acompanyament d’algunes figures del passat. Cal reserva prèvia trucant al 937924444 o enviant un correu a talaverahd@arenysdemar.cat

A més, la Nit dels Museus, que tindrà lloc també el  dissabte 18 de maig, inclourà una actuació de dansa a càrrec de l’Estudi de Dansa Sinera. Entre les 21h i les 23h, podeu visitar el dos edifis: el Museu Marès de la Punta i el Museu Mollfulleda de Mineralogia i gaudir amb una proposta de dansa en una de les sales del Museu.

El cap de setmana del 18 i 19 de maig també es celebrarà una Jornada de Portes Obertes. Dissabte de 10h a 13h i diumenge d’11h a 13h, els visitants podran descobrir les noves exposicions com ‘Vestides de negre, Elegància, tradició i moda alternativa’ a la sala d’exposicions temporals del Museu Marès de la Punta, així com la peça del mes dedicada als pigments naturals que sobtenien dels minerals al Museu Mollfulleda de Mineralogia.
Trobareu més informació aquí 

Arenys de Mar convida a tothom a participar en aquestes jornades i a gaudir del ric patrimoni cultural de la vila.

 

Redacció

Deixa un comentari