Canvis en la funcionalitat del Sorteig La Clau i Guanyadors i guanyadores del sorteig de la revista 1270 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/10/2012

Ja fa un parell de mesos que des de la Clau sortegem, a través del nostre web www.laclaudigital.cat,  premis que han anat des d’estades a balnearis fins a bicicletes, concerts, entrades per al teatre, samarretes esportives, packs d’aventura… I després de l’èxit de la iniciativa, ho continuarem fent cada setmana.


Sou molts els qui heu accedit als sorteigs, i gràcies als vostres comentaris, hem introduït algunes millores per facilitar-vos-hi l’accés.
Com ja sabeu, per participar només us heu de registrar al nostre web. Una vegada registrats, heu de clicar a la pestanya “Accés usuaris” i votar (el vot és absolutament anònim) a l’enquesta de la setmana.
Si esteu registrats, a banda de poder votar, també tindreu l’opció ―si ho desitgeu― de fer comentaris a diferents seccions del web, i de rebre les notícies més destacades de la setmana, l’entrevista, la recepta de cuina o la revista a través del correu electrònic.


Els guanyadors i guanyadores del sorteig de la revista 1270 de La Clau són: 1 entrada doble per Giselle al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt: Tomàs Broquetas de Premià de Dalt. 2 entrades dobles pel concert de Rojas a la Sala Privat de Mataró: Carme Ortega de Vilassar de Mar i Judith Gris de Premià de Mar.


A partir d’avui iniciem un nou sorteig fins el proper 30 d’octubre, els usuaris registrats al web laclaudigital.cat que participin a l´enquesta, entraran al sorteig del següent regal (2 premis per a 2 guanyadors): 2 entrades dobles pel concert de Quimi Portet a la Sala Privat de Mataró el proper 9 de novembre.
Els noms dels guanyadors sortiran publicats tant a la revista La Clau com al web www.laclaudigital.cat, el dijous 1 de novembre.


Tot l’equip de la Clau us agraïm la confiança que ens dispenseu: sou el millor incentiu per continuar millorant.

Deixa un comentari