Canvis en el servei de Bus que enllaça Canet de Mar amb l´Hospital de Calella | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/12/2011

El nou servei entra en funcionament el dia 2 de gener
L’Ajuntament de Canet acaba de signar un nou conveni amb la Generalitat i l’empresa Barcelona Bus, per a la millora del servei de transport de viatgers per carretera que enllaça Canet amb l’Hospital de Calella. Els usuaris no es veuran afectats pel canvi, i l’Ajuntament ha aconseguit en aquesta nova negociació, un estalvi d’uns 30.000 euros respecte al que pagava el consistori fins ara.
El trajecte de l’autobús començarà a Sant Cebrià de Vallalta, passarà per la part alta de Sant Pol, seguirà la seva ruta pel municipi de Canet de Mar, continuarà amb les parades de Sant Pol i acabarà a l’Hospital de Calella. La tornada es farà en direcció contrària. Això vol dir que els usuaris de Canet no hauran d’anar fins a Sant Cebrià quan vulguin anar a Calella perquè el municipi de sortida i arribada és Sant Cebrià.
Canet tindrà 8 parades i bus cada dia feiner, de dilluns a divendres, des de les tres quarts de set del matí i fins a les vuit del vespre. Els preus no varien. La gestió del nou conveni suposa una millora per al servei. Un estalvi del 40 % respecte al que es pagava fins ara, manteniment de preus i igual freqüència. En un primer moment, els usuaris temien que el trajecte s’allargués, fent passar els usuaris de Canet per Sant Cebrià abans d’arribar a Calella, però com hem dit, seguirem enllaçant directament amb l’Hospital de Calella.

Deixa un comentari