Publicat el 13/05/2020

Es reordena la circulació i l’estacionament, que també s’incrementa en 15 places

Aquesta setmana, la Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha iniciat les feines per reordenar la circulació i l’aparcament al carrer Costa Brava, entre la farmàcia de la Costa i la confluència amb el carrer Costa Daurada.
Segons ha explicat l’alcalde i regidor de Mobilitat, Javier Sandoval‘els canvis tenen com objectiu millorar la seguretat i la mobilitat dels vehicles i incrementar les places d’aparcament en una zona on hi ha molta presència de tallers, botigues, establiments de restauració i l’accés a un pàrquing comunitari.’
En aquest sentit, es tirarà endavant una proposta de reordenació del trànsit en aquest tram del carrer Costa Brava que compren les següents modificacions:

S’establirà el sentit únic de circulació en direcció al carrer Costa Daurada.

L’estacionament es farà en semibateria invertida a la vorera esquerra i en cordó a la vorera dreta. Es mantenen els espais de càrrega i descàrrega.

La reorganització de la mobilitat en aquesta zona, a més d’ordenar i facilitar la fluïdesa del trànsit, també comportarà un increment en el número de places d’aparcament de zona blava. Concretament, se’n guanyaran 15.

 

Deixa un comentari